• Αρχαίο θέατρο Α΄ Λάρισας

•	Αρχαίο θέατρο Α΄ Λάρισας
Χτισμένο στη νότια πλευρά του λόφου φρούριο τον 3ου αιώνα π.Χ., όπου κατά την αρχαιότητα δέσποζε η οχυρωμένη ακρόπολη της πόλης, είναι ένα από τα σημαντικότερα και μεγαλύτερα θέατρα της περιόδου. Εκτός από την χρήση του για ανέβασμα θεατρικών παραστάσεων χρησιμοποιήθηκε και για τις συνελεύσεις του κοινού των Θεσσαλών. Κατά την ρωμαϊκή περίοδο μετατράπηκε σε αρένα, και έγινε μεταφορά των θεατρικών δρώμενων της πόλης στο Β΄ Αρχαίο θέατρο.

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Ευχαριστώ τον γιατρό ...τάδε...

Άκουσα, Είδα και Διάβασα... τελευταία στον τοπικό Τύπο, ευχαριστήριες επιστολές-καταχωρήσεις προς γιατρούς, δ/ντες-καθηγητές των δύο νοσοκομείων και ιδιαίτερα προς τον κο Μαλίζο, από ασθενείς οι οποίοι έτυχαν θεραπείας. Αναρωτιέμαι, γιατί αυτή η ιδιαίτερη μνεία προς τον προαναφερθέντα; Έγινε κάτι που δεν πήρε τ' αυτί μου;

2 σχόλια:

KitsosMitsos είπε...

Έχει ακουστεί κάτι για μεγαλογιατρό της περιοχής που βρέθηκαν πολλά χρήματα σε λογαριασμούς τους.
Κάθε σύνδεση τυχαία, έτσι;

ΣΩΤΗΡΗΣ, ΦΑΡΣΑΛΑ είπε...

Το τι γίνεται με τους γιατρούς δεν λέγεται! Εδώ στην πόλη μου (Φάρσαλα) όλοι ζητάνε 50-70 ευρώ, σε "εξετάζουν" 5 λεπτά, χωρίς να σηκωθούν από την καρέκλα, γράφουν ένα κάρο φάρμακα και δεν κόβουν αποδείξεις. Εξαίρεση είναι ένας γιατρός(πάλι στα Φάρσαλα) που σε εξετάζει αρκετή ώρα, σου κάνει ηπέρηχο όλα τα όργανα, καρδιογράφημα, σπιρομέτρηση, δίνει λίγα και φτηνά φάρμακα, ΔΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ και παίρνει... 20 ευρώ! Πώς γίνεται αυτό; Γιατί δεν μειώνουν και οι άλλοι τις τιμές τους; Φανταστείτε πόση κερδοσκοπία υπάρχει στο χώρο της υγείας! Αίσχος!!!!!!!!!!!!!!!