• Αρχαίο θέατρο Α΄ Λάρισας

•	Αρχαίο θέατρο Α΄ Λάρισας
Χτισμένο στη νότια πλευρά του λόφου φρούριο τον 3ου αιώνα π.Χ., όπου κατά την αρχαιότητα δέσποζε η οχυρωμένη ακρόπολη της πόλης, είναι ένα από τα σημαντικότερα και μεγαλύτερα θέατρα της περιόδου. Εκτός από την χρήση του για ανέβασμα θεατρικών παραστάσεων χρησιμοποιήθηκε και για τις συνελεύσεις του κοινού των Θεσσαλών. Κατά την ρωμαϊκή περίοδο μετατράπηκε σε αρένα, και έγινε μεταφορά των θεατρικών δρώμενων της πόλης στο Β΄ Αρχαίο θέατρο.

Τρίτη, 10 Μαρτίου 2009

Ανακύκλωση ...βραδιπορούσα

Τι θενα γίνει με το πολλάκις και πανηγυρικώς εξαγγελθέν "Πρόγραμμα Ανακύκλωσης" στον πανταχόθεν και ολούθε πρωτοπόρο Δήμο Λάρισας; Μη δε βρίσκουν στην αγορά μπλε κάδους; Μη δε συμφέρει να λειτουργήσει ως πρόγραμμα; Μη δε τα λεφτά είναι πολλά/ή ...λίγα; Γρηγορείτε ω 'Αρχοντες Δημοτικοί. Μη μας ψοφήσει κι ο ...γάιδαρος!

6 σχόλια:

Λακης Φουρουκλας - Lakis Fourouklas είπε...

Σιγά-σιγά όλα θα γίνουν... κάπου αλλού. Μέρα καλή

phlou...flis είπε...

@λακη: αγωνιώ αν θα προλάβω να το ζήσω

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΑΘΗΝΑΙ 10.12.2008

http://makelio.blogspot.com/2009/03/blog-post_7841.html

Μάτα είπε...

Υπομονή, μπορεί να μην έχουν βρει ακόμα την κατάλληλη απόχρωση του μπλε!
Καλή σου εβδομάδα

phlou...flis είπε...

@Μάτα: δε θα εκπλαγώ καθόλου

sue είπε...

感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人